Zelf-liefde: 30 Beloftes aan Jezelf

Tip:  Kies uit deze lijst de belofte(s) die je jezelf wil maken. Misschien is dat er maar eentje of is het een combinatie van meerdere beloftes, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelen. Schrijf jouw belofte(s) aan jezelf op een post-it en plak ze op je spiegel, of noteer ze in je smartphone met een alarm (bijvoorbeeld elke ochtend), zodat je ze elke dag even hardop tegen jezelf kan zeggen als herinnering.

Ik ben zelf redelijk spiritueel en geloof er dan ook heilig in dat alles wat je het Universum in stuurt naar je terug zal komen. Dat geldt zeker zo voor liefde, maar ook voor positiviteit en dus ook voor deze beloftes aan jezelf.

Dus hoe vaker je jezelf deze prachtige beloftes belooft, hoe groter je eigenwaarde, zelfrespect, zelfvertrouwen en de liefde voor jezelf zal worden. ❤️

Dat zal je helpen met alles in je leven! Dus ook tijdens het daten, tijdens het kiezen van de beste partner voor jezelf, tijdens het beslissen wat je wilt en verdient in je leven… etc. Dus geef het een kans en beloof jezelf het aller-allermooiste! Dat gun ik jou namelijk ook!

2018-04-19T23:25:40+00:00 9 03 2018|0 Comments

Leave A Comment