Een Nieuwe Liefde in 2018? 2018-02-22T00:15:59+00:00

Een Nieuwe Liefde in 2018?

Wil jij ook weer verliefd zijn en een nieuwe liefde in het nieuwe jaar? Geef je dan nu op voor de gratis online Liefdes 10-Daagse van liefdesexpert Vicky Kwaaitaal

Wil jij in 2018 een nieuwe liefde ontmoeten?

Vind jij het ook niet de hoogste tijd dat 2018 nu echt jouw jaar wordt,

dat jij eindelijk jouw perfecte match ontmoet,

en dat je weer hoteldebotel verliefd wordt,

maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Geef je dan nu op voor de Gratis Online Liefdes 10-Daagse!

Dan ontvang jij mijn 10 Lessen in Liefde,
zodat jij helemaal klaar bent voor die relatie waar je zo naar verlangt.

Inclusief:

10 Lessen in Liefde (op Video)

Werkbladen

Toegang tot een besloten Facebook Groep

Kans op leuke prijzen!

Wil jij een nieuwe liefde in 2018?

Geef je dan nu op voor de Gratis Online Liefdes 10-Daagse!

JA! Ik wil ook weer verliefd zijn!

Wie organiseert deze Liefdes 10-Daagse?

Je ontvangt de 10 Lessen in Liefde van LiefdesExpert en coach Vicky Kwaaitaal. Vicky heeft een praktijk in Amsterdam Nieuw-West waar ze single vrouwen begeleidt tijdens hun zoektocht naar liefde.

Vicky, 45, ervaringsdeskundige en ooit ook hoopvolle ‘kikkerkusser,’ is gediplomeerd datingcoach, relatiecoach en vaktrainer. Wat Vicky onderscheidt van andere datingcoaches is dat zij de focus legt op de single zélf. Zij helpt jou o.a. met het vergroten van je eigenwaarde, zelfrespect, zelf-liefde en zelfvertrouwen, en zorgt ervoor dat je je eerst helemaal compleet en gelukkig voelt met jezelf. Dat maakt je niet alleen een blijer en liefdevoller mens, maar ook nog eens woest aantrekkelijk.

Vicky’s missie is om jou als single weer verliefd te laten worden. Verliefd op jezelf, verliefd op je leven en natuurlijk verliefd op die perfecte match die je met Vicky’s deskundige advies en begeleiding zal aantrekken voor een relatie waar je misschien wel al je hele leven naar verlangt.

Naast één-op-ééncoaching op de praktijk in Amsterdam en via Skype, geeft Vicky workshops en deelt ze haar expertise over liefde, daten en relaties in blogs, video’s en regelmatig in de Nederlandse media.

Kortom, Vicky helpt met liefde!

LiefdesExpert en Singles Coach Vicky Kwaaitaal helpt jou verliefd te worden

Voor wie is deze Liefdes 10-Daagse?

 • Voor single vrouwen die graag weer verliefd willen zijn.
 • Voor single vrouwen die klaar zijn met alleen en eenzaam zijn.
 • Voor single vrouwen die graag een partner willen, maar niet goed weten hoe ze het aan moeten pakken.
 • Voor single vrouwen die er helemaal klaar voor willen zijn om de liefde van hun leven te ontmoeten.
 • Voor single vrouwen die ernaar verlangen om hun leven met iemand te delen; met de juiste persoon nieuwe avonturen willen beleven en nieuwe herinneringen willen maken.
 • Voor single vrouwen die wellicht wel aan het daten zijn, maar waarbij veel van hun ontmoetingen met nieuwe mensen eindigen in een teleurstelling.
 • Voor single vrouwen die misschien inmiddels zelfs een beetje gefrustreerd raken van daten.
 • Voor single vrouwen die eigenlijk niet goed weten waar ze een nieuwe partner zouden kunnen vinden, omdat ze nooit iemand nieuws ontmoeten.
 • Voor single vrouwen die steeds op dezelfde (foute) mannen (of vrouwen) en ín dezelfde valkuilen vallen.
 • Voor single vrouwen die het sowieso moeilijk vinden om iemand te ontmoeten en niet goed weten waar ze moeten beginnen.

Voor wie is deze Liefdes 10-Daagse niet?

 • Voor mannen.
  (Sorry guys, deze ronde is alleen voor de ladies.)

Wil jij weer verliefd zijn in 2018?

Geef je dan nu op en ontvang mijn gratis Lessen in Liefde!

JA! Ik doe mee met de Liefdes 10-Daagse!

Veelgestelde vragen:

Voor wie is deze Liefdes 10-Daagse?
Voor single vrouwen die graag weer verliefd willen worden, maar niet goed weten hoe ze het aan moeten pakken.

Wanneer is het?
De 10-Daagse is LIVE van 1 februari t/m 14 februari, met korte breaks in het weekend. Maar je kunt je nog steeds aanmelden!

Het is al 1 februari geweest, ben ik nu te laat?
Nee, je kunt je t/m 1 maart a.s. opgeven om de 10 Lessen in Liefde te ontvangen. Jij ontvangt ze vanaf de dag dat je je aanmeldt achtereenvolgens 10 dagen lang. De video’s zijn tot 15 maart a.s. te bekijken.

Waar is het?
Gewoon bij jou thuis. Je krijgt alles van mij online via de mail en hoeft er de deur dus niet voor uit…

Wat houdt het precies in? 
Na jouw aanmelding ontvang je van mij op de 10 dagen die volgen een mailtje in je inbox met een korte liefdesles op video die jou helpt tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe liefde. Ik ga er onder andere voor zorgen dat jij helemaal klaar bent voor een nieuwe relatie, ik ga ervoor zorgen dat jij in de tussentijd een Happy Single bent en ik geef antwoord op de vragen waar en hoe je die nieuwe partner vindt. Naast deze 10 Lessen in Liefde, ontvang je ook werkbladen die jou hierbij helpen, krijg je toegang tot een besloten Facebook Groep en kun je leuke prijzen winnen!!!

Is de Facebook Groep verplicht?
Nee hoor, niets is verplicht tijdens deze 10-Daagse! Als jij niet op Facebook zit, of geen lid van de groep wilt worden, hoeft dat ook helemaal niet. Zelfs als je wel lid wordt van de groep, maar alleen maar mee wilt lezen en zelf niets wil posten of reageren, is dat ook helemaal oké.
Op Facebook en andere social media deel ik echter nog veel meer tips naast de videolessen, dus ik raad het je wel aan…

Waar gaan we het allemaal over hebben?
Een paar steekwoorden: vertrouwen, valkuilen, zelfliefde, daten, maar bijvoorbeeld ook wat praktischere zaken, zoals waar en hoe jij een geschikte partner zou kunnen vinden… en nog veeeel meer.

Wat kost het?
Niets! Alleen jouw inzet, positieve mindset en uiteraard je geweldige gezellige gezelschap.

Hoe geef ik me op?
Via de button hieronder… Klik, vul de vakjes in, en jouw eerste stap naar een nieuwe liefde is gezet! Woohooo!!!

Wil jij weer verliefd zijn in 2018?

Geef je dan nu op en ontvang mijn gratis Lessen in Liefde!

JA! Ik doe mee met de Liefdes 10-Daagse!

“Vicky Kwaaitaal, coach en oprichter van verliefdopjeleven.nl geeft talloze tips om je leven als single fan-freaking-tastic te maken.” COSMOPOLITAN

“Bij Vicky voel je je direct thuis. Met haar warme persoonlijkheid en open benadering voel je je al snel gehoord en begrepen. En het allerbelangrijkste: ze leert je waar de focus in je leven moet liggen. Op jezelf namelijk, en niet op een man.”
– Lianne, 28

“Vicky neemt alle tijd voor je, stelt goeie vragen en laat je in je waarde. Ze geeft goeie tips en denkt met je mee. En ze is positief en geeft je zelfvertrouwen. Kortom ze laat je weer verliefd worden op je leven!”
– Monique, 50

“Van Vicky heb ik geleerd dat ik een feestje moet maken van het alleen zijn en dat alleen zijn ook heel leuk kan zijn. Ik verlangde naar twee armen om me heen en iemand die zegt dat alles goed komt, maar Vicky heeft me in laten zien dat alles al goed is.”
– Esther, 26