Tip voor Singles: Daten is geen Racen!

Als je vriendinnen hebt die ook aan het daten zijn, is er niets leuker dan tijdens een girls-night onder een paar glaasjes wijn alle ervaringen uit te wisselen. Heerrrlijk, al die juicy stories en hilarische date-verhalen… Ik ben er ook zo dol op!

Maar… valkuil-alert! Ga jezelf niet vergelijken met de andere meiden. Vergelijk het aantal dates (of matches op een datingsite of -app) niet met de jouwe. Jij bent niet hetzelfde als je vriendin. Misschien is zij minder selectief of ben jij wat pickier. Je hebt tenslotte ook niet hetzelfde karakter en bent hoogstwaarschijnlijk niet op zoek naar dezelfde soort relatie.

Het gaat er ook niet om wie er het eerst een geweldige match heeft gevonden of wie er het eerst gezoend (of gesekst) heeft.

Een leuk iemand vinden om te daten is misschien een grotere uitdaging voor de een dan voor de ander. Maar het is zeker geen wedstrijd tussen jou en je vriendinnen.

Geniet van het proces, het flirten en de spanning, maar doe het rustig aan. En geniet ook van het uitwisselen van verhalen, maar onthoud; het is een heerlijk avontuur, geen race wie er het eerst verloofd is.

2017-06-15T21:30:37+00:00 1 06 2017|0 Comments

Leave A Comment