Coaching 2018-01-19T11:52:57+00:00

‘Zeg Vicky, wat is
singlescoaching nou precies?’

Nou, dat zal ik je vertellen, lieve geïnteresseerde.
Liefde kan alleen ontstaan als je je eigen geluk prioriteit geeft. Zolang jij niet hartstikke dol bent op jezelf, zullen anderen dat ook niet worden.
Het klinkt misschien egoïstisch, maar dat is het niet. Think about it. We weten inmiddels allemaal dat geld niet gelukkig maakt. Er zijn genoeg depressieve miljonairs als bewijs. Zelfs als je een geweldige relatie hebt met een partner die jou adoreert, is dat nog helemaal geen garantie dat jij een gelukkig mens bent. Jouw geluk hangt helemaal af van hoe blij je met jezelf bent. Jouw toekomstige partner moet geen invulling zijn voor iets dat je nu wellicht mist. Aan dat gemis help ik je werken, zodat je niet te veel druk op hem legt en hij een aanvulling kan zijn aan jouw leven; een leven dat eigenlijk ook al geweldig is zonder hem.
Daarom is het zo belangrijk om als single aan je eigenwaarde en zelfvertrouwen te werken… En daarom is het zo belangrijk dat je echt van jezelf houdt (yup, inclusief die eventuele extra kilootjes). And that’s where I come in, want hier kan ik je allemaal bij helpen. Ik zorg ervoor dat je weer gaat stralen van zelfvertrouwen; dat maakt je gelukkiger, maar ook woestaantrekkelijk! Ik leer je ook je verleden te verwerken en vol frisse moed naar de toekomst te kijken. Ik geef je begeleiding en advies vóór, tijdens en ná het daten en help je de beste versie van jezelf worden, zodat je jouw geluk en blijdschap uitstraalt en je die perfecte match vanzelf zal aantrekken.

‘En hoe word ik weer
Verliefd op mijn Leven?’

“Life is not about finding yourself, life is about creating yourself,” zei George Bernhard Shaw. Dat is mijn levensmotto en de basis om verliefd te worden op je leven. En omdat dat zo aantrekkelijk klinkt, komen er ook (niet-single) vrouwen op mijn praktijk om verliefd te worden op zichzelf en hun leven. Wellicht herken je dit ook: Je hebt je leven best prima voor elkaar; een fijn huis, een goede baan, een lieve familie en leuke vrienden. Je hebt een gezellig sociaal leven, maar toch heb je het gevoel dat je vast zit in een sleur… Dat er meer is… Het is niet dat je nou ontzettend ongelukkig bent, helemaal niet, maar je mist meer liefde, lol en blijdschap in je leven… Je hebt het gevoel dat je er veel meer uit kunt halen… Je wilt weer verliefd zijn… Wellicht op een nieuwe partner – als je single bent, maar vooral ook op jezelf en je leven. De absolute basis van jouw geluk! Zou het niet heerlijk zijn als je weer elke dag uit bed zou springen, met vlinders in je buik, vol anticipatie en zin in een nieuwe dag? Daar help ik je graag bij! We gaan samen aan de slag om meer liefde, lol en betekenis aan je leven te geven. We brengen al jouw verlangens, wensen en dromen in kaart en gaan deze omzetten naar bereikbare doelen. Kleine, grote, korte termijn- en lange termijndoelen. Daarna help ik je met de stappen die je moet nemen om het te bereiken. We visualiseren je toekomst en maken samen het Masterplan om dit te realiseren…
Je zult genieten van het proces en verliefd worden op je leven, dat beloof ik.

Coaching
bij De LiefdesExpert

Ik begin elk nieuw coachingstraject altijd met een gratis liefdesconsult (een intake) waarin ik al veel tips geef en jouw meest brandende vragen beantwoord. Dit gesprek duurt 30 minuten en vindt plaats via Skype. Je kunt het eenvoudig aanvragen op deze pagina en zelf rechtstreeks in mijn agenda inplannen. En als we allebei blij zijn met elkaar, gaan we samen aan de slag om jou weer verliefd te laten worden; op jezelf, je leven en een partner die perfect bij je past. Een coachingstraject duurt meestal 6 – 10 sessies met effectieve thuisopdrachten tussendoor. De duur kan uiteraard in overleg aangepast worden.
Heb jij een drukke agenda? Woon je niet in Amsterdam? Heb je geen oppas voor je kinderen? Dit is allemaal geen probleem! Je bent voor coachingsgesprekken van harte welkom op mijn praktijk in Amsterdam op flexibele tijden; ook ‘s-avonds en in het weekend. Daarnaast kunnen we een sessie ook prima via Skype doen. In uitzonderlijke gevallen, spreken we halverwege af, of kom ik zelfs bij jou thuis.
Ik richt mij voornamelijk op (single) vrouwen van rond de dertig, maar ben jij dat niet en wil je toch graag een gesprek met mij, neem dan gerust contact met me op! Je bent van harte welkom!!!
Stuur je vragen naar vicky@deliefdesexpert.nl of 06-28611013.

Weet je,
het is nooit te laat om nog lang en gelukkig te leven,
maar waarom zou je ermee wachten?

AANBOD COACHING

GRATIS LIEFDESCONSULT

0
 • eenmalig 30 minuten
 • Stel me al jouw vragen en ontvang gratis persoonlijk liefdesadvies
 • Gewoon lekker thuis, vanuit je luie stoel, via Skype
 • Ben je op zoek naar jouw perfecte match?
 • Wil je meer van jezelf leren houden?
 • Wat wil je precies weten over liefde, daten en relaties?
 • Ik geef je mijn beste tips en help met liefde…
 • Vrijblijvend en vertrouwelijk
 • …en bovendien gezellig!
 • Boek nu jouw gratis consult!

PERSOONLIJKE COACHING

65/uur
 • een sessie duurt 5 kwartier
 • Word weer verliefd op jezelf, je leven en/of
  een nieuwe partner!
 • Op mijn fijne praktijk in Amsterdam
 • Aan de A5/A9 en gratis voor de deur parkeren
  Makkelijk bereikbaar met Openbaar Vervoer
 • Ook mogelijk via Skype!
 • Inclusief: een gratis intake, effectieve huiswerkopdrachten, een werkschrift en pen, liefde, zelfvertrouwen en zoveel knuffels als je nodig hebt
 • Ruime openingstijden
 • Volledig vertrouwelijk
 • Boek eerst een gratis consult!

STANDAARD COACHINGSTRAJECT

450/traject
 • 6 sessies van 5 kwartier
 • Word weer verliefd op jezelf, je leven en/of
  een nieuwe partner in 6 sessies!
 • Op mijn fijne praktijk in Amsterdam
 • Aan de A5/A9 en gratis voor de deur parkeren
  Makkelijk bereikbaar met Openbaar Vervoer
 • Ook mogelijk via Skype!
 • Inclusief: een gratis intake, effectieve huiswerkopdrachten, een werkschrift en pen, liefde, zelfvertrouwen en zoveel knuffels als je nodig hebt
 • Ruime openingstijden
 • Volledig vertrouwelijk
 • Boek eerst een gratis consult!

VIP COACHINGSTRAJECT

875/traject
 • 10 x 5 kwartier + extra’s
 • Word weer verliefd op jezelf, je leven en een
  nieuwe partner in 10 sessies!
 • Op mijn fijne praktijk in Amsterdam
 • Aan de A5/A9 en gratis voor de deur parkeren
  Makkelijk bereikbaar met Openbaar Vervoer
 • Ook mogelijk via Skype!
 • Inclusief: het standaard coachingstraject + 4 extra sessies, 7 belkwartiertjes, 1 prachtig boek over de liefde en speciale VIP treatment
 • Extra ruime openingstijden
 • Volledig vertrouwelijk
 • Boek eerst een gratis consult!
relatie en dating coach voor singles in Amsterdam Vicky Kwaaitaal De LiefdesExpert van Nederland

5 BELANGRIJKE VRAGEN AAN JOU

Vicky Kwaaitaal is datingcoach in Amsterdam. zij helpt singles met liefde. liefdesadvies datingadvies
Wie ben jij? Nee, ik bedoel niet je naam en wanneer je geboren bent of waar je woont… Maar wie ben jij – van binnen? Wat maakt jou jou? Wat maakt jou die prachtige unieke vrouw? Laat je me kennis met haar maken, zodat ik je kan leren hoe je lief voor haar kunt zijn?
En ik bedoel niet; een spiegel of een muur, maar; waar geloof je in? Wat zijn jouw persoonlijke normen en waarden? Wie bewonder je en wat bewonder je aan hem of haar? Wat is je passie? Wat zijn jouw drijfveren? Wat wil je overbrengen? Uitstralen? Nalaten?

Ik leer je de beste versie van jezelf worden, jezelf te accepteren, respecteren en waarderen. Ik leer je van jezelf te houden en goed voor jezelf te zorgen… Ik geloof in jou. Jij ook?

Hoe tevreden ben je in alle gebieden van je leven? Voelt het af en toe als een sleur? Hoe staat het met je gezondheid? Jouw financiën? Wat vind je eigenlijk écht van je baan? Doe je iets aan zelfontwikkeling of zou je eigenlijk nog van alles willen leren? Hoe kijk je naar jezelf? Zie jij wat ik zie?

Wat is jouw passie? Waar word je blij van? Waar verlang je naar? Wat zijn jouw wensen, dromen en doelen?

Ik geef je genoeg manieren om oprecht gelukkig te zijn, ook als je single bent. En als jij helemaal tevreden bent; als je die liefde voelt en uitstraalt, dan ziet de wereld (en dan zien al die andere leuke singles) dat ook!

Accepteer en respecteer je jezelf? Kun je je verwachtingen managen? Waardeer je alle mooie dingen in je leven? Volg je je hart? Ook als je het soms een beetje eng vindt? Doe je de dingen die onmogelijk lijken? Geniet je wel genoeg?

Als je moeite hebt met het eerlijk beantwoorden van al deze vragen, neem dan contact met me op voor een gratis liefdesconsult. Ik gun jou een leven waar je verliefd op bent! En ik help je graag met jouw persoonlijke Masterplan om jouw leven geweldig te maken!

Ik ben het levende bewijs dat je als oprechte Happy Single vanzelf jouw perfecte match vindt. En dat je ondanks een chronische ziekte en meerdere tegenslagen weer enorm verliefd kunt worden op je leven. En dat gun ik jou ook! Laat mij je helpen.

Ik help je met liefde.Singlescoach Vicky Kwaaitaal

relatie en dating coach voor singles in Amsterdam Vicky Kwaaitaal De LiefdesExpert van Nederland

WAT MIJN CLIËNTEN ZEGGEN:

“Van Vicky heb ik geleerd dat ik een feestje moet maken van het alleen zijn en dat alleen zijn ook heel leuk kan zijn. Ik verlangde naar twee armen om me heen en iemand die zegt dat alles goed komt, maar Vicky heeft me in laten zien dat alles al goed is.”
– Esther, 26

“Tijdens de boekpresentatie van het boek ‘Blind Date’ van Marelle Boersma was liefdesexpert Vicky Kwaaitaal aanwezig als mystery guest. Zij leerde alle aanwezigen een paar tips en trucs in enkele praktische oefeningen.
We gingen speeddaten! Het effect was dat de 20 aanwezigen al snel geen onbekenden meer voor elkaar waren. De hele middag stond in het teken van daten, in een warme gezellige, ontspannen, gemoedelijke en vertrouwde sfeer. En dat allemaal na één date!”
– Lennie, Perfect Verwoord

“Vicky is een goeie luisteraar. Ze neemt alle tijd voor je, stelt goeie vragen en laat je in je waarde. Ze geeft goeie tips en denkt met je mee. En ze is positief en geeft je zelfvertrouwen. Kortom ze laat je weer verliefd worden op je leven!”
– Monique, 50

“Bij Vicky voel je je direct thuis. Met haar warme persoonlijkheid en open benadering voel je je al snel gehoord en begrepen. En het allerbelangrijkste: ze leert je waar de focus in je leven moet liggen. Op jezelf namelijk, en niet op een man.”
– Lianne, 28

“Vicky is enorm toegewijd en heeft mij vooral erg geïnspireerd en gemotiveerd. Wat ik fijn vind, is dat ze zo open is. Niet alleen in een een-op-een gesprek, maar ook in een groep . Haar sterkste punt is haar empathie. Ze laat mensen echt in hun waarde en stimuleert op een positieve wijze het beste naar voren te halen.”
– Diana, 33

“Wat ik leuk vond aan de training van Vicky was vooral haar enthousiasme. Ze is naast deskundig ook erg vrolijk en zorgt voor voldoende interactie met de groep. Ze vertelt ook veel over zichzelf, waardoor ze de groep heel dichtbij laat en je gelijk het gevoel krijgt alsof je haar al jaren kent. Dat bevorderde echt het saamhorigheidsgevoel en vertrouwen van de cursisten.”
– Ramon, 42


“Vicky’s grootste kwaliteiten zijn haar enthousiasme, humor en eerlijkheid. Dit maakt haar een uniek mens en een unieke coach!”
– Pieter, 34

“Vicky is sympathiek en empatisch en kan heel goed luisteren. Door de vertrouwde manier van gespreksvoering, voel ik me snel op mijn gemak wat zorgt voor een zeer open manier van communiceren. Ze houdt me een spiegel voor en geeft me zeer zinvolle feedback. Dit alles doet ze met veel liefde en een dosis humor!”
– Audrey, 43