Gratis LiefdesConsult 2018-02-12T12:22:27+00:00

  • Ben je single en wil jij ook weer Verliefd worden, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?
  • Verlang je ernaar om ‘s-avonds tegen iemand aan te kunnen kruipen op de bank, maar zit je tot nu toe alleen (en soms met Ben. En Jerry)?
  • Heb je vaak de behoefte om je verhaal kwijt te kunnen aan iemand, maar wil je niet constant je vriendinnen ‘lastig vallen’?
  • Zou je eigenlijk heel graag een partner willen in je leven; iemand waar je leuke dingen mee kunt ondernemen in het weekend en iemand waar je ‘s-ochtends heerlijk naast wakker kunt worden…?
  • Maar weet je eigenlijk niet waar je een kwaliteitsman kunt vinden? En wat voor type er nou eigenlijk goed bij jou past?
  • Of zou jij mij graag wat specifieks willen vragen over jouw liefdesleven en/of je relatie?
  • Heb je een brandende vraag over daten?
  • Voel je je niet helemaal compleet en gelukkig in je eentje en wil je daar graag aan werken?
  • Of bekruipt jou af en toe dat gevoel van eenzaamheid en wil je daar gewoon van af?

Reserveer dan nu jouw gratis LiefdesConsult!

Omdat ik graag zoveel mogelijk mensen met liefde help, kan iedereen eenmalig een gratis LiefdesConsult van 30 minuten bij mij aanvragen.

Hieronder zie je mijn agenda met mijn beschikbaarheid in real-time voor de aankomende 30 dagen. Kies op je gemak de datum en het tijdstip dat jou het allerbeste schikt. Daarna vul je je gegevens* in en neem ik contact met je op via Skype op het door jou gekozen moment. Dit consult is uiteraard geheel vrijblijvend (en geheel gezellig)!

*) NB: Je gegevens (en overigens al je geheimen) zijn veilig bij mij…

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

“Vicky is een goeie luisteraar. Ze neemt alle tijd voor je, stelt goeie vragen en laat je in je waarde. Ze geeft goeie tips en denkt met je mee. En ze is positief en geeft je zelfvertrouwen. Kortom ze laat je weer verliefd worden op je leven!”
Monique, 50
“Bij Vicky voel je je direct thuis. Met haar warme persoonlijkheid en open benadering voel je je al snel gehoord en begrepen. En het allerbelangrijkste: ze leert je waar de focus in je leven moet liggen. Op jezelf namelijk, en niet op een man.”
Lianne, 28
“Vicky is enorm toegewijd en heeft mij vooral erg geïnspireerd en gemotiveerd. Wat ik fijn vind, is dat ze zo open is. Niet alleen in een een-op-een gesprek, maar ook in een groep . Haar sterkste punt is haar empathie. Ze laat mensen echt in hun waarde en stimuleert op een positieve wijze het beste naar voren te halen.”
Diana, 33
“Vicky is sympathiek en empatisch en kan heel goed luisteren. Door de vertrouwde manier van gespreksvoering, voel ik me snel op mijn gemak wat zorgt voor een zeer open manier van communiceren. Ze houdt me een spiegel voor en geeft me zeer zinvolle feedback. Dit alles doet ze met veel liefde en een dosis humor!”
Audrey, 43