Over mij 2019-01-25T08:17:43+00:00

WIE IS VICKY?

Vicky Kwaaitaal datingcoach en relatiecoach in Amsterdam. helpt met liefde. relatietips datingtips voor singles
  • LiefdesExpert
  • Coach & ‘Feel Good’ Trainer
  • Imago Expert bij Home of Image
  • Schrijver, spreker, inspirator en motivator

  • Dochter en mantelzorger

  • Vriendin, zusje, nichtje en trotse tante

Mijn missie is simpel: Ik wil dat iedereen weer verliefd wordt. Dus ook jij! Op jezelf en op je leven!
En als je single bent, begeleid ik je met liefde tijdens jouw zoektocht naar een partner om hoteldebotel verliefd op te worden.Singlescoach Vicky Kwaaitaal

THE STORY OF VICKY

Ik ben geboren op woensdag 11 oktober 1972 in Woerden, Zuid-Holland. Geloof het of niet, maar dat was precies op mijn verjaardag! Ik ben een mengseltje (ja ‘-tje;’ slechts 1m60) van exotisch Bandung, Indonesië en gezellig Amsterdam. Ik heb één oudere broer, Mike, waar ik dol op ben. Ondanks dat Mike en ik heel close zijn, woont hij met zijn prachtige gezin in Noosa, Australië. In een adembenemende omgeving, maar veel te ver natuurlijk… We hebben elkaar alweer bijna 7 jaar niet gezien, alleen op Skype, maar er gaat niets boven een liefdevolle knuffel van mijn grote broer. Ik mis hem enorm.

Ik ben opgegroeid in Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Spanje en De Verenigde Staten. Sinds eind 2018 woon ik, na 10 jaar Amsterdam, in ons droomhuis in het rustige Ketelhaven, bij Dronten. Ik heb een hele lieve vriend, een rustig en fijn leven, een bos blonde of rode krullen (ik verander als de seizoenen), een open mind, een geweldig gevoel voor humor, een bovengemiddeld IQ, een veel te trage schildklier, een ‘bubbly personality’ en meestal een glimlach op mijn gezicht.

Toen ik nog een kleine(re) Vicky was, had ik een goudvis genaamd Chili (als in Con Carne), die onder mysterieuze omstandigheden is komen te overlijden. Mijn moeder kocht een nieuwe goudvis die ze ook Chili noemde, maar het was gewoon nooit meer hetzelfde…

Ik ben 12 jaar lang een fanatieke synchroonzwemster geweest. Yup, inclusief tandpasta glimlach en klem op mijn neus! Ik heb ook geturnd, gebasketbald, en gesoftbald… En ik heb 6 jaar lang met enige tegenzin pianoles gehad en rond mijn 20-ste veel opgetreden als zangeres met verschillende bands.

Mijn huidige hobby’s zijn o.a.; yoga, koken, leren, lezen, schrijven, crime- en kookprogramma’s kijken, met mijn vriend indrukwekkende LEGO sculpturen en mozaïeken maken en zoveel mogelijk reizen.

Ik ben naast lief en best wel grappig, ook heeeel nieuwsgierig, authentiek, benaderbaar, altijd in voor een avontuur, tot het irritante toe extreem goed georganiseerd, gevoelig, enthousiast, niet te stoer voor de autogordel, een beetje te dik, enorm intuïtief, al sinds 2004 een fervent blogger met een grote schare internationale fans, optimistisch, loyaal, een knuffelbeertje, zeker niet perfect en altijd eerlijk.

Ik heb ooit 2 van mijn grote idolen (Michael Jackson en Mohammed Ali) ontmoet. Een ander idool van mij is Jessica Fletcher. Je kent haar wel; de vrouwelijke (bejaarde) charmante versie van Peter R. de Vries uit Murder, She Wrote. Die vrouw is zo ontzettend vriendelijk, geduldig en bovenal geniaal.

Italiaans is mijn lievelingskeuken, maar ik kan ook intens genieten van een zak Vlaamse friet met mayonaise of een pannenkoek met stroop. Mijn favoriete kleur is (olijf)groen, mijn lievelingsliedje is de live versie van Johnny Gill’s My, My, My en Phoebe is mijn favoriete Friend.

Als ik mensen zie die heel blij zijn, ga ik vaak spontaan meehuilen. Als iemand goud wint bij een groot sportevenement als de Olympische Spelen bijvoorbeeld… Wow! Dat raakt me elke keer. Gelukkige mensen zijn zooo mooi! En ik ben nou eenmaal een gevoelige muts, dus laat mij maar even.

Voordat ik mijn eigen praktijk begon, heb ik 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt bij o.a. KLM, VUmc, KPMG, en een aantal Amerikaanse giganten. Omdat mijn familie uit de luchtvaart komt, en ik zelf ook 8 jaar bij de KLM heb gewerkt, heb ik het geluk gehad veel van de wereld te kunnen zien, proeven en leren. Zo spreek ik ongeveer 9 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, een beetje Italiaans, Bahasa Indonesia, Swahili en lichaamstaal.

Ik had een vrij liefdeloze jeugd, vertrok op mijn 17-de alleen naar Amerika, had nooit een idee wat ik later worden wilde (behalve groter) en ben maar gaan werken op mijn 19-de. Ik had al snel een best wel indrukwekkende carrière en verdiende veel geld, maar ik miste vaak de liefde in mijn leven. Mijn vader werd ziek, het WTC stortte in, ik verloor mijn baan en mijn relatie ging uit. Ik verhuisde voor de negende keer en stortte me vol op een nieuwe baan, wat resulteerde in allerlei fysieke klachten en uiteindelijk een burn-out. Na een lang ziekbed overleed mijn vader en bleek ik mezelf inmiddels door alle stress een chronische ziekte te hebben aangemeten waar ik mee moest leren leven.

Ondertussen was ik nog steeds op zoek naar liefde. Ik ging weer daten en beleefde de meest hilarische avonturen, maar ik kon de vader van mijn toekomstige kinderen nergens vinden… Helaas wist ik toen nog niet wat ik nu weet, dus ik kuste de verkeerde kikkers en die kindjes kwamen er nooit…

Op een dag was ik er klaar mee. Ik was klaar met hard werken zodat de baas nóg een zwembad aan kon leggen. Ik was klaar met ziek zijn en ging op zoek naar een manier om ermee om te gaan. Ik heb een prachtig Masterplan voor mezelf opgesteld en ben veel gaan reizen, lezen, leren en studeren. Ik had zoveel lol in mijn eentje… Ik werd weer verliefd op mijn leven… En toen ik eenmaal zo gelukkig was met mezelf, vond ik de liefde van mijn leven (zo werkt het namelijk). Inmiddels ben ik ook gediplomeerd workshop trainer, dating- en relatiecoach en imago expert. En ik ben in 2016 mijn eigen bedrijf gestart; Vicky Kwaaitaal Coaching.

Ik leef mijn droomleven! Want ik leer nu andere mensen ook verliefd te worden!!! Net zo verliefd als ik ben. Want ik ben nog steeds hoteldebotel! Op mijn vriend én op mijn leven! En dat gevoel, dat gun ik iedereen!!!

Vicky Kwaaitaal LiefdesExpert Liefdescoach Singlescoach Datingcoach
Foto's Vicky Kwaaitaal