REAL TALK: Geloof je nog wel in de liefde?

Effe serieus…

Als ik single dames aanspreek en vraag: Hoe ziet de ideale relatie er volgens jou uit? krijg ik meestal de volgende antwoorden: ‘Een ideale relatie is een relatie met respect, vertrouwen, geweldige communicatie, hetzelfde gevoel voor humor, aantrekkingskracht, tijd voor elkaar, gezelligheid, samen leuke dingen doen…’ etc.

Daar kan ik me inderdaad helemaal in vinden, want die relatie heb ik zelf. En het is inderdaad net zo geweldig als het klinkt… Ik ben een gelukkig mens.

Maar als ik deze dames de vraag stel: Wat vind jij van daten, liefde en relaties? krijg ik ineens hele andere antwoorden. Zoals: ‘Mannen willen maar één ding. Mannen willen alleen maar jongere vrouwen. Op internet zitten alleen maar losers. Er zijn nergens leuke mannen. Ik trek altijd de foute mannen aan…’ etc.

Oei. Daar schrik ik best wel van. Ineens gaan we heel snel van een ideaal romantisch sprookjesbeeld naar hele negatieve gedachten.

Maar waarom zou je geen man kunnen aantrekken waarmee je die ideale relatie kan creëren zoals je hem schetste na de eerste vraag?

Er zijn in Nederland op dit moment zo’n 2.8 miljoen singles. Daar zitten echt niet alleen maar losers of foute mannen of mannen die alleen maar één ding willen tussen.

Er zijn heus wel mannen die jou respecteren. Mannen die je kunt vertrouwen. Mannen die geweldig kunnen communiceren. Mannen waar je mee kunt lachen. Woestaantrekkelijke mannen. Mannen die tijd voor je vrij maken. Mannen waar je het gezellig mee kunt hebben en samen een heleboel leuke dingen mee kunt doen.

Dat geloof je toch nog steeds wel???

Waarom zou jij zo’n geweldige man niet kunnen aantrekken?

En als jouw antwoord dan is; “Ik heb een muurtje om me heen gebouwd. Ik durf me niet (meer) te binden. Ik wil mijn onafhankelijkheid niet kwijt. Ik ben bang om afgewezen te worden. Ik ben niet mooi genoeg. Ik ben niet goed genoeg…” etc. dan moeten wij echt even praten, lieverd.

Zie je het verschil tussen wat je wilt en wat je gelooft over mannen en over jezelf?

Dit is een enorme issue bij daten en relaties. Want zo staan jouw overtuigingen je ineens gigantisch in de weg. En dan gaat het nooit werken, schat. Want dan zal je altijd die negativiteit uitstralen en nooit die kwaliteitsman aantrekken die jij zo enorm verdient! En die gun ik je zo!

Liefde is er voor iedereen! Dus GELOOF IN JEZELF! Jij bent een geweldige vrouw! Jij hebt ontzettend veel te bieden! Een man mag in zijn handjes knijpen dat hij met jou mag zijn!

En als je dat gelooft, lieverd, dan ga je dat uitstralen… En dat is zooo aantrekkelijk. Dan zal je binnen no-time de meest geweldige partner aantrekken voor die ideale relatie waar je eigenlijk al je hele leven naar verlangt. Dat beloof ik je.

 

2017-05-17T22:54:21+00:00 13 10 2016|0 Comments

Leave A Comment