SINGLE? 2017-12-13T15:39:02+00:00
GRATIS LIEFDESCONSULT VIA SKYPE

Ben jij single en op zoek naar liefde?

  • Ben je klaar met alleen zijn en verlang je naar iemand om je leven mee te delen en nieuwe herinneringen mee te maken?
  • Voel je je af en toe een beetje eenzaam en zou je wel weer eens verliefd willen zijn?
  • Eindigen veel van jouw ontmoetingen met nieuwe mensen in een teleurstelling waardoor daten je frustreert?
  • Misschien val jij wel steeds op dezelfde (foute) mannen en in dezelfde valkuilen?
  • Of vind je het sowieso moeilijk om iemand te ontmoeten en weet je niet goed waar je moet beginnen?

Is het dan niet de hoogste tijd dat je controle neemt over jouw liefdesleven?

Ik ben gediplomeerd dating- en relatiecoach, maar heb ook een enorme schat aan date-ervaring. Wat het geheim is van succesvol daten? Het zit ‘m echt niet alleen in geluk hebben dat je de juiste persoon op het juiste tijdstip tegenkomt. Je moet ook jezelf goed kennen en weten wat jij nou eigenlijk precies wilt in een relatie. Meestal weten we wel wat we zoeken in een partner (of wat we juist niet willen), maar weet je ook wat je nodig hebt in je leven? Hoe beter je weet wat er precies bij jou past en waar jij gelukkig van wordt, hoe groter de kans dat jij de perfecte match voor jou vindt. Maar je moet er wel iets voor doen. Want de kans dat de pizzabezorger óók jouw droomprins is, is best wel klein.

Tijdens een Coaching Traject voor Singles help ik je o.a. met het vergroten van je eigenwaarde, zelfrespect, zelfliefde en zelfvertrouwen, en zorg ik ervoor dat je je eerst helemaal compleet en gelukkig voelt met jezelf. Dat maakt je niet alleen een blijer en liefdevoller mens, maar ook nog eens woest aantrekkelijk.

Waar nodig, help ik ook met het verbeteren van je ‘dating mindset’ en van je communicatie skills bij ontmoetingen met nieuwe potentiële partners in je leven. Ik houd je een spiegel voor, wijs je op je valkuilen en geef je een duwtje in je rug ter motivatie. Daarnaast geef ik uiteraard heel veel praktisch dating- en relatieadvies zodat jij ook met gemak die perfecte match zult aantrekken voor de relatie waar jij zo naar verlangt.
Maar je kunt bij mij ook uithuilen of je ei kwijt en je krijgt zoveel liefdevolle knuffels als jij nodig hebt.

Klinkt goed toch? Vraag dan nu een gratis persoonlijk liefdesconsult aan.

Dat is echt heel makkelijk: Via de knop rechtsboven kom je rechtstreeks in mijn agenda en zie je mijn beschikbaarheid in real-time. Daar kies jij het tijdstip dat jou het allerbeste schikt en dan kunnen we het er samen eens rustig over hebben… Spreek ik je snel?

GRATIS LIEFDESCONSULT VIA SKYPE

DOWNLOAD NU GRATIS MIJN 99 TIPS voor een leuker single leven!

Vicky Kwaaitaal, coach en oprichter van verliefdopjeleven.nl geeft talloze tips om je leven als single fan-freaking-tastic te maken.’ – COSMOPOLITAN

Van het lezen van deze lijst, word ik helemaal blij! Dank je wel voor de lach op mijn gezicht!’ – Marjolijn

‘Een lijst vol leuke, grappige en vooral inspirerende tips.’ – Jeanette

‘De lijst maakt me blij en vrolijk, ik besef me dat er zoveel meer is om te doen dan ik zelf had bedacht. Ik sta nu ’s morgens niet meer op met de gedachten wat ik allemaal moet doen, maar met de gedachten wat ik vandaag eens ga doen of inplannen van de lijst der lijsten. En ik glimlach!’ – Loes

JA, IK WIL OOK WEER VERLIEFD ZIJN!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als je kiest voor mijn deskundig advies en begeleiding tijdens jouw zoektocht naar liefde, neem ik dat vanzelfsprekend heel serieus en zal ik mijn uiterste best doen jou daarin zo veel mogelijk op weg te helpen. Mijn missie is dat iedereen zo verliefd wordt als ik inmiddels zelf ook ben. Ik gun jou ook enorm veel liefde. Liefde voor jezelf, maar ook van iemand die stapeldol op jou is en een relatie waar je helemaal jezelf kunt zijn en heerlijk van kunt genieten.

Coaching bij De LiefdesExpert

Mijn uitgangspunt is altijd om een coaching traject af te ronden binnen
minimaal 5 en maximaal 8 gesprekken. Deze gesprekken duren
anderhalf uur en vinden meestal om de 2, 3 of 4 weken plaats
via Skype of op mijn praktijk in Amsterdam Nieuw-West (aan de A4/A5/A9).
De praktijk is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (tram 1 stopt
voor de deur), maar er is ook voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Alternatieve locaties en tijdstippen buiten de openingstijden zijn in overleg mogelijk.
Jouw investering is € 97,50 voor een sessie van anderhalf uur. Dit is inclusief btw, uitgebreide
voorbereiding en opdrachtjes, maar exclusief eventuele reiskosten (€ 0,40 per kilometer exclusief btw).
Boek je gelijk een coachingstraject, krijg je een aantrekkelijke korting en allerlei leuke extraatjes erbij.

Waarom een coach?

Je hebt vroeger misschien wel eens een coach gehad die met jou aan je prestaties werkte bij jouw hobby; een volleybal-, hockey- of zwemcoach bijvoorbeeld. Daarnaast heb je tijdens je carrière misschien ooit wel eens de expertise ingeschakeld van een loopbaancoach. En als je een ondernemer bent, ken je vast ook wel een aantal businesscoaches die jou kunnen helpen om je bedrijf succesvoller te maken.

Je kunt natuurlijk altijd zelf een beetje aanrommelen, maar als je echt resultaat en een significante verbetering van je hobby, carrière, bedrijf of zelfs van je (liefdes)leven wilt, is het heel logisch om een expert in te schakelen die jou hiermee deskundig kan helpen. En daar hoef je je helemaal niet voor te schamen.

Een coach is er om je te begeleiden, om je beter, zelfverzekerder, sterker en succesvoller te maken, om je een mooier (liefdes)leven te geven en je te helpen alles eruit te halen wat erin zit… Om je het verleden te helpen verwerken en je weer vol zin en optimisme naar de toekomst te laten kijken. 

Dus waarom schakel je geen coach in bij het allerbelangrijkste
in je leven: De Liefde?

  • Net als een sportcoach ben ik jouw personal trainer die jouw helpt met zelfliefde, zelfrespect, eigenwaarde en zelfvertrouwen, want dat maakt jou zelfverzekerd en woest aantrekkelijk;
  • ik ben de expert die weet hoe jij de beste versie van jezelf wordt, die je leert wat jíj nodig hebt, zodat je altijd eerst voor jezelf kunt zorgen, voordat je de wereld weer op je schouders neemt en er bent voor je (toekomstige) partner (en gezin),
  • ik ben de criticus die jou af en toe een spiegel voorhoudt, je op je valkuilen wijst en een extra duwtje in de rug (of zo nodig een schop onder je tushy) geeft, die jou helpt aan de juiste mindset als het gaat om daten en relaties, en die jou helpt jouw eigen Masterplan te maken zodat je alles kunt bereiken waar jij zo ontzettend naar verlangt,
  • ik ben een enthousiaste cheerleader om je te motiveren, aan te moedigen en te stimuleren, zodat jij vanaf nu gaat genieten, elke dag met plezier uit bed springt en jouw beste leven gaat leven,
  • maar ik ben ook de mentor die naar je luistert, je een knuffel geeft als je die nodig hebt en er altijd voor je is.

En dat doe ik met veel liefde en humor. Want daar ben ik goed in. En het is het mooiste wat er is…

Wil jij ook weer verliefd worden?

Vraag dan eerst een gratis persoonlijk liefdesconsult aan.

Dat is echt heel makkelijk: Via de knop rechtsboven kom je rechtstreeks in mijn agenda en zie je mijn beschikbaarheid in real-time. Daar kies jij het tijdstip dat jou het allerbeste schikt en dan kunnen we het er samen eens rustig over hebben… Spreek ik je snel?

JA, IK WIL OOK WEER VERLIEFD ZIJN!

BLOGS met TIPS voor SINGLES

Stel jezelf deze simpele vraag om te weten of hij je leuk vindt

Hoe weet je of iemand je leuk vindt? Door goed op zijn acties te letten en jezelf een simpele vraag te stellen.

Een vriendin in Amerika wees mij ooit op een prachtige quote van John Assaraf:

‘Are you interested or are you comitted?
When you’re interested you’ll do what’s convenient, when you’re committed you’ll do what it takes.’

Het ging toen niet over daten, maar over iets totaal anders. Maar ik vond de stelling zo krachtig dat ik ‘m gelijk heb opgeschreven. En sinds de tijd van de smartphones staat hij als reminder in mijn notities app.

Het is een hele goede stelling die je ook perfect tijdens het daten toe kunt passen. En zeker ook eentje die je los kan laten op jouw date om erachter te komen of hij je leuk vindt. Let goed op zijn acties (in plaats van zijn woorden) en stel jezelf deze simpele vraag:

Is hij geïnteresseerd of toegewijd?

Als hij geïnteresseerd is, doet hij wat hem uit komt. Wat in zijn schema past. Waar hij niet te veel moeite voor hoeft te doen.

Maar als hij toegewijd is, als hij jou voor zich wil winnen, dan doet hij wat nodig is. Dan past hij zijn schema aan en doet hij die extra moeite maar al te graag voor je.

Onthoud deze stelling dus goed tijdens het daten. Observeer hem goed. Doet hij zijn best voor je? Of ben jij er slechts om de gaatjes op te vullen in zijn agenda? Blijf niet hangen bij iemand die ‘slechts’ geïnteresseerd in je is, maar eigenlijk verder liever niet al te veel moeite voor je wil doen. Er is een groot verschil tussen iemand die jou leuk vindt of iemand die jou leuk vindt.

Hoe weet je of je date/partner vreemd gaat?

Toen mijn ex vreemd ging, voelde ik het in mijn buik. Waarschijnlijk op exact hetzelfde moment dat hij ermee bezig was… Iew.

Ik had serieus fysiek buikpijn. En hoe naar dat gevoel ook was, hoe fijn ik het achteraf vond dat mijn lijf zo ‘meewerkte’ en ik dus nooit hoef te twijfelen aan mijn intuïtie. Mijn gut feeling zit dus altijd goed en dat was natuurlijk goed om te weten voor de toekomst.

Oké, dat klinkt bijna alsof het me geen pijn deed. Dat deed het natuurlijk wel. Ik weet nu, bijna 20 jaar later, nog precies hoe het voelde.

Hij was die avond naar een feestje en kwam de volgende ochtend pas thuis, maar ik wist rond een uurtje of 03:00 door mijn acute buikpijn al dat het fout zat. Toen hij ons huis binnenliep, werd hij eerst ontzettend boos op mij omdat ik hem niet vertrouwde (well duhhh), maar hij gaf het uiteindelijk schoorvoetend toe. Nog diezelfde ochtend vroeg ik hem te vertrekken, heeft hij een tas gepakt en is hij bij haar ingetrokken. (meer…)

Real Talk: Ben jij op zoek naar de perfecte man?

Effe serieus…

Ik hoor vaak van singles dat ze op zoek zijn naar de perfecte man. Tuurlijk, die man willen we allemaal. De perfectheid zelve. Maar bestaat zoiets überhaupt?

Wat je eigenlijk zou moeten willen is; de perfecte relatie. Want dat is toch eigenlijk deep down waar het je om gaat?

Die perfecte man die in je hoofd zit, dat is slechts een plaatje. Een fantasie die je zelf gecreëerd hebt. Een prachtige fantasie, hoor. Ik bedoel; well done, brain! Maar… het is niet de werkelijkheid. Perfecte mannen zijn schaars, als ze überhaupt al bestaan.

Maar met een imperfecte man kun je wel een perfecte relatie hebben. (meer…)

Contact Leggen met een Leuke Man: de Do’s en Don’ts

Vertel me eens: Wanneer kwam er voor het laatst een goede man op jou af? (Een goede hè? Eentje met potentie; een kwaliteitsman. Dus geen loser…)

Als het langer dan een maand geleden was dat een kwaliteitsman jou aansprak, zou het best kunnen dat jij (onbewust) geen signalen verstuurt dat het toegestaan is voor een man om jou te benaderen. Misschien denk je dat mannen je sowieso wel zullen aanspreken als ze interesse in je hebben, want je bent natuurlijk ook de moeite waard (you know it and I know it), maar (meer…)

Tip voor Singles: Tijd heelt Alles

Weet je nog dat je hart gebroken was? Dat je helemaal in zak en as zat? Dat je de tissues niet kon aaaansleeeepen omdat je zo verdrietig was? Dat je al die repen Tony Chocolonely en al die bakken Ben & Jerry’s achter elkaar leeg hebt gegeten? Dat je dacht dat je nooit zonder hem zou kunnen leven? Dat je nooit meer gelukkig zou zijn?

Moet je jezelf nu eens zien lieverd!

Je bent niet dood gegaan. En het goede nieuws is; vanaf nu wordt de liefde alleen maar beter. Als je die eerste erge heartbreak achter de rug hebt, heb je dat gehad. Dan heb je gevoeld hoe dat voelt en dan weet je ook dat je dat aan kunt. Want je bent er nog steeds! Stronger and Better! New and Improved! You go, girl!!!

Ik ben trots op je!

WAT MIJN CLIËNTEN ZEGGEN:

“Vicky is een goeie luisteraar. Ze neemt alle tijd voor je, stelt goeie vragen en laat je in je waarde. Ze geeft goeie tips en denkt met je mee. En ze is positief en geeft je zelfvertrouwen. Kortom ze laat je weer verliefd worden op je leven!”
– Monique, 50

“Bij Vicky voel je je direct thuis. Met haar warme persoonlijkheid en open benadering voel je je al snel gehoord en begrepen. En het allerbelangrijkste: ze leert je waar de focus in je leven moet liggen. Op jezelf namelijk, en niet op een man.”
– Lianne, 28

“Vicky is enorm toegewijd en heeft mij vooral erg geïnspireerd en gemotiveerd. Wat ik fijn vind, is dat ze zo open is. Niet alleen in een een-op-een gesprek, maar ook in een groep . Haar sterkste punt is haar empathie. Ze laat mensen echt in hun waarde en stimuleert op een positieve wijze het beste naar voren te halen.”
– Diana, 33

“Wat ik leuk vond aan de training van Vicky was vooral haar enthousiasme. Ze is naast deskundig ook erg vrolijk en zorgt voor voldoende interactie met de groep. Ze vertelt ook veel over zichzelf, waardoor ze de groep heel dichtbij laat en je gelijk het gevoel krijgt alsof je haar al jaren kent. Dat bevorderde echt het saamhorigheidsgevoel en vertrouwen van de cursisten.”
– Ramon, 42


“Vicky’s grootste kwaliteiten zijn haar enthousiasme, humor en eerlijkheid. Dit maakt haar een uniek mens en een unieke coach!”
– Pieter, 34

“Vicky is sympathiek en empatisch en kan heel goed luisteren. Door de vertrouwde manier van gespreksvoering, voel ik me snel op mijn gemak wat zorgt voor een zeer open manier van communiceren. Ze houdt me een spiegel voor en geeft me zeer zinvolle feedback. Dit alles doet ze met veel liefde en een dosis humor!”
– Audrey, 43