7 Babystapjes om Verliefd op Jezelf te Worden

Eén van de belangrijkste stappen, misschien zelfs wel dé belangrijkste stap, in mijn liefdessuccesformule is; Verliefd zijn op Jezelf. Want pas als jij helemaal gelukkig bent met jezelf, als jij ook een compleet leven kunt hebben zonder partner, heb je een bepaalde staat van vrijheid bereikt die je dat heerlijke gevoel van ‘verliefd zijn’ geeft. Pas als je gelukkig bent en verliefd bent op jezelf, doet alle andere sh!t (je eigen gedoetjes of de negativiteit van de mensen om je heen) er helemaal niets meer toe!

Als het bij jou van binnen goed zit, heb je eigenlijk verder niets meer nodig. Natuurlijk is een leuke partner nog steeds wel welkom, maar hij is dan meer een toetje in plaats van het hoofdgerecht. Want dat ben jij, lieverd. Jij bent waar het omgaat!
En als je deze zelfverzekerdheid hebt gevonden, straal je dit vanzelf ook uit. En oehhhwieieie dat is zooo aantrekkelijk!

Dus begin daar.
Ik heb 7 babystapjes voor je op een rijtje gezet om (weer) verliefd te worden op jezelf:

  1. Zorg ervoor dat je je realiseert hoe geweldig jij eigenlijk bent, want dat ben je!
  2. Vertel jezelf dit ook rustig dagelijks in de spiegel (mocht je het nog niet geloven) en glimlach erbij naar jezelf!
    En als je jezelf dan nóg niet gelooft, geloof mij dan tenminste. Want ik zeg het ook: Jij bent geweldig!!!
  3. Doe veel dingen waar je blij van wordt! Houd een lijstje bij in je smartphone en vul dit aan iedere keer dat je weer iets leuks hebt bedacht of meegemaakt.
  4. Praat nooit slecht over jezelf (ook niet spottend; ‘ik ben soms echt een sukkel/loser/heks/bitch’)! Als jij jezelf al niet respecteert, waarom zou een ander dat dan moeten doen?
  5. Vergelijk jezelf niet met anderen! De wereld heeft jou net zo hard nodig als je buurvrouw, je collega, je beste vriendin of mij. Serieus!!!
  6. Laat liefde binnen; laat het toe! Zet die deur naar je hart vast op een kiertje, lieverd… het is tijd. De hoogste tijd. En begin bij jezelf… (zie stapje 7)
  7. Vergeef jezelf en houd van jezelf. Altijd.

Als je écht van jezelf houdt en verliefd bent op je leven, is alles mogelijk… Dat beloof ik je.

En ben je nog niet zover om dit allemaal te geloven, neem dan gerust contact met mij op.
Ik help je, met liefde. 💕

2017-05-17T22:57:16+00:00 27 06 2016|0 Comments

Leave A Comment