Wat Mijn Geheim is?

Een paar maanden geleden had ik een ontzettend gezellig gesprek met een journaliste van het grootste levensverhalenblad van Nederland; Mijn Geheim. We zouden het eigenlijk gaan hebben over het leven van een single. Waar de singles die ik coach het meeste mee struggelen, waar ze tegenaan lopen, wat ze meemaken tijdens dates… etc…

Maar het gesprek liep anders.

Ineens hadden we het over mijn eigen leven; mijn liefdesleven en mijn leven als liefdescoach. Hoe was dat eigenlijk zo gekomen? Hoe heb ik mijn leven compleet omgegooid na een heleboel tegenslagen? Hoe leefde ik destijds zelf als super happy single? En hoe zag mijn eigen weg naar een leven om verliefd op te zijn eruit? En natuurlijk het mooiste van alles: Dat ik nu anderen help om net zo gelukkig te worden.

Dat bleek best een interessant verhaal. Zo interessant, dat de redactie het originele single-verhaal schrapte, en mijn eigen persoonlijke verhaal ‘in het zonnetje’ wilde zetten.

De journaliste schreef het verhaal daarom voor de rubriek ‘in het zonnetje’ en stuurde het mij op ter controle.

Ik moet je eerlijk zeggen: het is best raar om iets te lezen wat in de ik-vorm is geschreven en over jou gaat, terwijl je het zelf niet hebt geschreven… Zeker als je zelf ook veel schrijft! Maar goed, zo werkt het nou eenmaal bij een magazine, en eerlijk is eerlijk: het is een prachtig stukje geworden.

Uiteindelijk lag mijn verhaal (wat overigens helemaal geen geheim is, hoor) in Mijn Geheim begin vorige maand op de plank in veel boekhandels en op de deurmat bij heel veel lezeressen.

Wil je mijn verhaal in Mijn Geheim ook lezen? Klik dan hier.

2017-08-09T20:01:52+00:00 9 08 2017|0 Comments

Leave A Comment