WORKSHOPS 2017-12-13T15:31:06+00:00

Vind jij het ook zo jammer dat je nooit iets over LIEFDE hebt geleerd op school? Dat het geen vak was, net als wiskunde,
Duits of aardrijkskunde en dat het gewoon op je rooster stond? ‘Wat heb jij het tweede uur vandaag?’ ‘Ik heb geschiedenis. Jij?’ ‘Ik heb Liefde.’
Klinkt dat niet heel logisch (en nogal geweldig)?
Maar nee. En waarschijnlijk hebben je ouders je er ook niet zoveel over verteld. Veel van ons hebben zelfs thuis meegemaakt hoe het juist niet moest.

LIEFDE is iets wat je moet ervaren, om ervan te leren.

Maar ik had het persoonlijk veel liever gehad dat ik alvast wat tips en tricks had geleerd op school voordat ik zo in het diepe werd gegooid.
Dat had me vast een hoop twijfels, vragen, gedoe en liefdesverdriet (en let’s be honest; gedoemde relaties) gespaard…

Enneh… waarom is wiskunde niet juist een vak wat je moet ervaren om het te begrijpen?
Want to be honest, ben ik de stelling van Pythagoras volgens mij nog nooit tegen gekomen in het wild.

Omdat LIEFDE zo’n prachtig vak is, en míjn vak is, wil ik jou er graag vol enthousiasme van alles over vertellen.

En daarom geef ik LESSEN IN LIEFDE.

Op deze pagina wil ik je alvast graag kennis laten maken met mijn 3 VERLIEFD WORKSHOPS.
Workshop 1 gaat over Verliefd worden op Jezelf, bij workshop 2 leer je wat je nodig hebt om Verliefd te worden op Je Leven,
en tijdens workshop 3 leer je de 5 stappen naar een succesvolle Liefdesrelatie.

Je kunt je opgeven voor een individuele avond,
voor 2 van de workshops, maar ook voor alle 3 en dan krijg je nog een leuke korting ook!

Wil jij ook meer leren over de LIEFDE en jouw eigen liefdesleven significant verbeteren?

Kom dan ook naar mijn LiefdesLessen!

WAT MIJN CLIËNTEN ZEGGEN:

“Vicky is een goeie luisteraar. Ze neemt alle tijd voor je, stelt goeie vragen en laat je in je waarde. Ze geeft goeie tips en denkt met je mee. En ze is positief en geeft je zelfvertrouwen. Kortom ze laat je weer verliefd worden op je leven!”
– Monique, 50

“Bij Vicky voel je je direct thuis. Met haar warme persoonlijkheid en open benadering voel je je al snel gehoord en begrepen. En het allerbelangrijkste: ze leert je waar de focus in je leven moet liggen. Op jezelf namelijk, en niet op een man.”
– Lianne, 28

“Vicky is enorm toegewijd en heeft mij vooral erg geïnspireerd en gemotiveerd. Wat ik fijn vind, is dat ze zo open is. Niet alleen in een een-op-een gesprek, maar ook in een groep . Haar sterkste punt is haar empathie. Ze laat mensen echt in hun waarde en stimuleert op een positieve wijze het beste naar voren te halen.”
– Diana, 33

“Wat ik leuk vond aan de training van Vicky was vooral haar enthousiasme. Ze is naast deskundig ook erg vrolijk en zorgt voor voldoende interactie met de groep. Ze vertelt ook veel over zichzelf, waardoor ze de groep heel dichtbij laat en je gelijk het gevoel krijgt alsof je haar al jaren kent. Dat bevorderde echt het saamhorigheidsgevoel en vertrouwen van de cursisten.”
– Ramon, 42


“Vicky’s grootste kwaliteiten zijn haar enthousiasme, humor en eerlijkheid. Dit maakt haar een uniek mens en een unieke coach!”
– Pieter, 34

“Vicky is sympathiek en empatisch en kan heel goed luisteren. Door de vertrouwde manier van gespreksvoering, voel ik me snel op mijn gemak wat zorgt voor een zeer open manier van communiceren. Ze houdt me een spiegel voor en geeft me zeer zinvolle feedback. Dit alles doet ze met veel liefde en een dosis humor!”
– Audrey, 43