[VLOG] Wat doe je als je zenuwachtig bent voor een date?

Ik ben de laatste paar weken een paar keer flink buiten mijn comfortzone getreden. Dat geeft een heerlijk trots gevoel… …tenminste… …als het eenmaal voorbij is en je weer veilig terug bent in je comfortzone. Maar wat doe je tot die tijd? Als je bijna niet kan praten door je klapperende kaken? Als je zo’n buikpijn hebt dat je eigenlijk het liefst de hele avond op de WC wil blijven zitten? Als je zo vreselijk onzeker bent dat je eigenlijk maar één ding wilt en dat is wegkruipen onder een dekentje met een bak Ben & Jerry’s en een lepeltje?

We zijn allemaal wel eens nerveus. Maar als je moet spreken voor een publiek, kan ik je verzekeren dat 80% van het publiek jou al een held vindt omdat je ervoor staat en niet erin zit. Dus die heb je al in je zak. En je weet wat je gaat zeggen, je hebt het geoefend, het is jouw ding, dus het komt allemaal heus wel goed. En als het straks allemaal voorbij is, ben je niet dood gegaan, en voel je je waarschijnlijk alsof je de hele wereld aan kan.

Maar dat ontspannen hè? Dat is nog wel een dingetje voor de meesten van ons…

Zenuwen tijdens een date

De laatste keer dat ik echt zenuwachtig was voor een date is alweer ruim 7 jaar geleden.
Ik had een date met een jongen waar ik al een paar jaar een crush op had en ik kon tijdens onze hele date alleen maar glimlachen… Wist ik toen maar wat ik nu weet!

Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen met die date, maar toch… Ik was toch liever die zelfverzekerde, interessante, gezellige vrouw geweest die ik eigenlijk ben, dan die nerveuze giechelkont die geen woord kon uitbrengen. Zooo gênant!

Hoe ga je met je zenuwen om?

De kunst is om jouw zenuwen om te leren zetten in enthousiasme. En in deze video geef ik je een gouden tip om elke spannende situatie in perspectief te brengen, zodat je beter om kunt gaan met je zenuwen!

Veel succes, ontspan, en geniet van je dates!

 

Ben jij ook wel eens heeeel zenuwachtig voor een date? Hoe ga jij om met de spanning? Laat het me weten in de comments!

2017-06-15T21:30:37+00:00 10 10 2016|0 Comments

Leave A Comment